Tanzanská káva zaujme svou výraznou chutí. V šálku ucítíte výraznější aciditu, sladkost zralého červeného bobulového ovoce a výraznou chuť kakaových bobů. Tato káva je vhodná...
Ethiopská arabika je známá svou výraznou ovocnou chutí a v tomto případě tomu tak rozhodně je. Od začátku ucítíte příjemnou sladkou chuť zralého Yuzu, kterou doplňuje jemná...
Komplexní káva s jiskřivou citrusovou aciditou a plným tělem. V šálku ucítíte jemné ovocné tóny, grapefruit a meruňky s doznívající chutí pomerančových květů.
...
Komplexní šálek s květinovými tóny v popředí, se zralou podmanivou švestkovou kyselinkou. Krémový korpus a chuť až po pražené mandle a tmavou čokoládu v závěru.
...
Kávové třešně jsou ručně sbírány, odpeckovány a sušeny ve slupce se zbytky slizu, což je proces známý jako „honey“. Na rozdíl od běžně používaného mokrého loupání v Sumatře jsou...
Pokud jde o zpracování, používá obzvláště dlouhý proces fermentace, který byl přijat několika blízkými družstevními společnostmi a pravděpodobně přispěl k bronzové medaili,...