Pokud jde o zpracování, používá obzvláště dlouhý proces fermentace, který byl přijat několika blízkými družstevními společnostmi a pravděpodobně přispěl k bronzové medaili,...
Venezuelská výběrová káva je proslulá svou bohatou a výraznou chutí, která je formována rozmanitými klimatickými podmínkami a úrodnou půdou této země.
Země...
Italian Blend nabízí silné a plné tělo s dominantními tóny karamelu, šťavnatého červeného zralého ovoce, a v závěru překvapí svou jemnou dochutí mléčné čokolády, která vyvažuje...
Vyvážený, ořechový, čokoládový profil s nízkou citrusovou aciditou a hladkým tělem – všestranně příjemný šálek, který se proslavil po celém světě.
Země...
Tato káva je často považována za jednu z nejkvalitnějších v Latinské Americe a je velmi oblíbená mezi milovníky kávy po celém světě. V chuti se projevuje vyšší acidita...
Káva v Nikaragui se obvykle pěstuje na menších farmách, obvykle menších než 10 hektarů. Kávovníky jsou vysazeny ve stínu vyšších stromů, což zlepšuje kvalitu kávy a chrání půdu...